Kuka minä olen

Olen Ihminen tavattavissa -terapeutti, työnohjaaja ja konstellaatio-ohjaaja.

Nelivuotisen Ihminen tavattavissa -koulutuksen aikana olen saanut mahdollisuuden tutustua syvemmin itseeni: tunteisiini, tarpeisiini ja selviytymiskeinoihini sekä siihen, mistä ne ovat syntyneet. Kaiken kaikkiaan siihen, kuka syvimmältäni olen. Koulutuksessa painopiste on toisen ihmisen arvostavassa kohtaamisessa ja läsnäolossa. 

Olen opiskellut systeemistä- ja perhekonstellaatiota Swagito Liebermeisterin ja Jani Romanin johdolla. Ohjaan konstellaatiotyöpajoja ja käytän konstellaatiota myös yksilötapaamisissa. Oma kokemukseni konstellaatiosta on ollut elämässäni käänteentekevä. Se on auttanut näkemään oman perheeni ja sukutaustani kokonaisuutena ja itseni osana tätä ketjua, jolla on oma paikkansa.

Meissä on paljon enemmän kuin itse tiedämmekään. Syvällinen tutustuminen eri puoliin itsessä on tie myös itsensä hyväksymiseen, sen myötä toisten hyväksymiseen ja aitoon yhteyteen. Matka sisimpään on tärkein matka, jonka voimme tehdä.