Kuka minä olen

Olen Malla, Ihminen tavattavissa -mentor ja työnohjaaja.

Nelivuotisen Ihminen tavattavissa -koulutuksen aikana olen saanut mahdollisuuden tutustua itseeni: tunteisiini, tarpeisiini ja varjoihini eli kaikkeen siihen, kuka syvimmältäni olen. Matka itseen ei toki ole päättynyt, vaan se jatkuu, todennäköisesti loppuelämäni.  

Mentor-koulutuksen avulla olen saanut valmiuksia toisen ihmisen kohtaamiseen, sellaisena kuin hän on. Olen rinnallakulkija, ja tapaamisissamme käsittelemme luottamuksellisesti niitä asioita, joita sinä tuot käsiteltäväksi. Täältä voit lukea minusta lisää:

https://ihminentavattavissa.fi/mentorit/malla-hintsala

Olen myös työnohjaaja. Uskon, että kokemukseni työelämästä, esimies- johto- ja henkilöstötehtävistä ovat antaneet minulle perspektiiviä katsoa työelämän tilanteita eri vinkkeleistä. Työnohjauksessa pohdimme ja tutkimme työhösi liittyviä asioita. Tarvittaessa pyrimme löytämään uusia toimintamalleja, voimavaroja ja näkökulmia, joiden avulla pääset kehittämään työtäsi tai kehittymään itse. 

Työnohjaajakoulutukseni on ratkaisukeskeinen ja olen Suomen Työnohjaajat ry:n jäsen. 


 Ihmisinä olemme ainutlaatuisia ja toisaalta syvimmät tarpeemme ovat samankaltaisia: tulla nähdyksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olemme.