Kuka minä olen

Olen Malla, Ihminen tavattavissa -terapeutti ja työnohjaaja. Olen myös äiti, vaimo, tytär, ystävä ja työtoveri. 

Nelivuotisen Ihminen tavattavissa -koulutuksen aikana olen saanut mahdollisuuden tutustua syvemmin itseeni: tunteisiini, tarpeisiini ja selviytymiskeinoihini sekä siihen, mistä ne ovat syntyneet. Kaiken kaikkiaan siihen, kuka syvimmältäni olen.

Ihminen tavattavissa -koulutuksen viitekehys on psykodynaaminen. Koulutuksessa painopiste on toisen ihmisen arvostavassa kohtaamisessa ja läsnäolossa. 

Olen opiskellut perhe- ja organisaatiokonstellaatiota ja ohjaan konstellaatiotyöpajoja. Konstellaatio menetelmänä voi auttaa meitä tunnistamaan sellaisia sidoksia läheisissä ihmissuhteissa, joista emme ole tietoisia. 

Minulle tuttuja teemoja ovat mm. riittämättömyys ja huonommuuden tunne, toimimattomat perheet, etäisyys läheisissä ihmissuhteissa, riippuvuudet, ankaruus ja vaativuus itseä kohtaan, uskonnolliset yhteisöt ja niistä vapautuminen.