Kuka minä olen

Olen Ihminen tavattavissa -terapeutti/mentor, systeemisen perhekonstellaation ohjaaja ja ratkaisukeskeinen työnohjaaja. Jokainen koulutus on vienyt minut lähemmäksi itseäni ja jokaisesta olen ammentanut ammatillisia eväitä toisen ihmisen kohtaamiseen. Se, mitä haluan, on olla läsnä sinulle, oletpa minkälaisessa tilanteessa tahansa. Elämässä on aina toivoa. Olen siitä hyvä esimerkki.

Matka itseen ei aina ole välttämättä helppoa, mutta palkitsevaa se on. Sillä matkalla jokainen etenee omin askelin, omaa vauhtiaan omana ainutlaatuisena itsenään.

Kun tutkii itseään, voi löytää paljon uutta ja yllättävää. Syvimmät tarpeet voivat olla piiloutuneina ja omat selviytymiskeinot itselle tuntemattomia tai käsittämättömiä. Vähitellen, yhdessä toisen kanssa voi avautua näkökulmia, jotka auttavat ymmärtämään omaa itseä ja elämäntarinaa syvemmin ja laajemmin. Kun ymmärtää paremmin, on helpompi hyväksyä ja tuntea myötätuntoa myös itseään kohtaan. 

Tällaisella matkalla kuljen rinnallasi.

Tässä videossa puhumme  Hellstenin Tommyn kanssa omien varjojen tunnistamisesta ja käsittelemisestä otsikolla Minun pimeä puoleni:

https://www.youtube.com/watch?v=55HQDATqg8k&t=746s

Tässä vuorostaan ihmettelemme minulle tärkeän IT-kollegan, Juutilaisen Marjon kanssa sitä mistä psyykkisestä toipumisesta voi olla kysymys.

https://www.youtube.com/watch?v=oEhZGLQArGA&t=33s