Kaipaatko tukea työhösi? 


Työnohjaajana ja mentorina tuen sinua työsi haasteissa. Olemme inhimillisiä ihmisiä myös työelämässä ja työssä tapahtuvat asiat, muutokset sekä ihmisten väliset kohtaamiset, vaikuttavat meihin monin tavoin.


Jos kaipaat muutosta omaan työelämääsi, voimme etsiä yhdessä siihen väyliä.  Meissä on paljon enemmän kuin päällepäin näkyy ja tarkoitus on löytää kenties piilossa olevia voimavarojasi käyttöösi. Yhdessä voimme löytää uusia näkökulmia ja toimintamalleja, joiden avulla pääset vaikuttamaan hyvinvointiisi ja kehittämään työtäsi.
Henkilökohtaiset tarpeemme ohjaavat meitä työelämässäkin. Syvällinen tutustuminen omiin arvoihin ja siihen, mikä itselle on oikeasti tärkeää, lisää ymmärrystä itsestämme ja saattaa avata  uusia näköaloja omiin reaktioihin ja herääviin tunteisiin ja niiden taustoihin. 

Reagoimme työssä tapahtuviin asioihin ja kohtaamisiin usein aiempien kokemustemme mukaan,  emmekä välttämättä ole siitä tietoisia. Ihmisten erilaisuus, ja erilaiset arvomme vaikuttavat siihen miten toimimme - ja miten työkaveri toimii. 

Kokemukseni esimies- ja johtotehtävistä on kuljettanut minut kouluttajaksi esimies- ja johtamis- valmennuksiin. Ihminen tavattavissa -koulutus on antanut syvällistä inhimillistä ymmärrystä siitä mitä ihmisten välisissä kohtaamisissa tapahtuu.

 

Koulutuksissani vaativat vuorovaikutustilanteet kiinnostavat osallistujia. Uskon voivani tarjota  monipuolisia näkökulmia tällaisten tilanteiden käsittelyyn, rohkaisua kohtaamisiin ja harjoiteltavissa olevia taitoja niiden arvostavaan läpikäymiseen.  

Se mitä on takanamme tai edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme.         (Ralph Waldo Emerson)