Mikä on se muutos, jonka haluat tapahtuvan?

Kaipaatko tukea työhösi? 


Työnohjaajana ja mentorina tuen sinua työsi haasteissa. Olemme inhimillisiä ihmisiä myös työelämässä ja työssä tapahtuvat asiat, usein muutokset, sekä ihmisten väliset kohtaamiset vaikuttavat meihin monin tavoin.


Jos kaipaat muutosta, voimme etsiä yhdessä siihen väyliä.  Meissä on paljon enemmän kuin päällepäin näkyy ja tarkoitus on löytää piilevät voimavarat käyttöösi. Tarvittaessa pyrimme löytämään uusia näkökulmia ja toimintamalleja, joiden avulla pääset vaikuttamaan ja kehittämään työtäsi tai kehittymään itse.
Työssäkin meitä ohjaa sisäinen arvomaailmamme ja tarpeemme. Syvällinen tutustuminen omiin arvoihin ja siihen, mikä itselle on oikeasti tärkeää, lisää ymmärrystä itsestämme ja saattaa avata  uusia näköaloja vaikka omien reaktioiden ja tunteiden taustoihin. Työelämän ihmissuhteissa saatamme reagoida aiempien kokemustemme mukaan, joista kaikista emme välttämättä ole tietoisia. Ihmisten erilaisuus, ja nimenomaan erilaiset arvomme, voivat myös tuoda oman lisänsä työelämän ihmissuhteisiin ja työssä jaksamiseen. 

Kokemukseni esimies- ja johtotehtävistä on vienyt minut kouluttajaksi esimies- ja johtamis-  valmennuksiin. Mentor-koulutus on antanut syvällisempää inhimillistä ymmärrystä ihmisten johtamiseen ja ihmisten kohtaamisiin. 

Koulutuksissani vaativat vuorovaikutustilanteet keskusteluttavat osallistujia ja uskon voivani antaa siihen eväitä, joita itsellänikään ei aina ole ollut.Se mitä on takanamme tai edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme.         (Ralph Waldo Emerson)