Kaipaatko tukea työhösi? Tunnetko vahvuuksiasi?

Työnohjaajana ja mentorina tuen sinua työssäsi. Olemme inhimillisiä ihmisiä myös työelämässä ja työssä tapahtuvat asiat, muutokset sekä ihmisten väliset kohtaamiset, vaikuttavat meihin monin tavoin.

Jos kaipaat muutosta omaan työelämääsi, voimme etsiä yhdessä siihen väyliä.  Meissä on paljon enemmän kuin päällepäin näkyy ja tarkoitus on löytää kenties piilossa olevia voimavarojasi käyttöösi. Yhdessä voimme löytää uusia näkökulmia ja toimintamalleja, joiden avulla pääset vaikuttamaan hyvinvointiisi ja kehittämään työtäsi.
Tutustuminen omiin arvoihin ja siihen, mikä itselle on oikeasti tärkeää, lisää ymmärrystä itsestämme ja saattaa avata myös työssä uusia näköaloja omiin reaktioihin ja tunteisiin. 

Reagoimme työssä tapahtuviin asioihin ja kohtaamisiin usein aiempien kokemustemme mukaan, emmekä välttämättä ole siitä tietoisia. 

Kun tunnemme itsemme ja kun tunnistamme syvimmät arvomme, saattaa myös toisten ihmisten erilaisuus muuttua ymmärrettävämmäksi. Ehkä työkaveri toimiikin omien, toisenlaisten, arvojensa pohjalta. Kenties hänelle jotkut muut asiat ovat tärkeämpia kuin minulle? 

Ratkaisuja löytyy usein sieltä, mistä niitä ei omassa arjesssaan huomaa etsiä. 

Se mitä on takanamme tai edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme.         (Ralph Waldo Emerson)