Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi paremmin?

Kaipaatko tukea? Oletko elämässäsi jonkinlaisessa taitekohdassa, haasteellisessa tilanteessa tai onko sinulla ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä? Uupuneisuus, epämääräinen ahdistus ja yksinäisyys voivat viedä voimia, ja muutosta voi olla vaikea saada aikaan yksin. Aina ei ole helppoa tietää, mitä haluaa ja mikä olisi se kaivattu muutos. Haaveet voivat olla hukassa. 

Ihminen tavattavissa -terapeuttina ja mentorina kuljen kanssasi sen mittaisen matkan, jonka haluat. Tapaamisiin voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Mitä tahansa löydätkin, se saa tulla kerrotuksi. Tullessasi sinun ei tarvitse tietää, mikä vie voimiasi.

Luonani voit pysähtyä itsesi äärelle. Joskus lähelle näkee paremmin yhdessä toisen ihmisen kanssa. Saatat löytää kenties piilossa olevia tarpeitasi. Voit oppia tunnistamaan tunteitasi aiempaa herkemmin ja tulkitsemaan niiden viestejä. Syvenevä itsetuntemus lisää ymmärrystä ja sitä kautta arvostusta ja myötätuntoa itseä kohtaan. Kun oppii ymmärtämään itseään, voi olla helpompi tehdä ratkaisuja, jotka ovat omia ja sinun itsesi puolella.

Tapaamisissamme käsittelemme asioita, joita sinä tuot käsiteltäväksi. Tapaamisemme ovat täysin luottamuksellisia ja toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.


Joskus sen tietämiseen, kuka on, saattaa kulua koko ihmisikä, mutta matka on sen arvoinen.