Ihminen tavattavissa -mentorointi tukee sisäistä kasvua.

Haluatko oppia tuntemaan itsesi paremmin?


Mentorina kuljen kanssasi juuri sen mittaisen matkan, jonka tarvitset. Luokseni voit juuri sellaisena kuin olet. Mitä tahansa löydätkin, se saa tulla esille. Saatat olla tyytymätön elämääsi, muttet välttämättä tiedä, mistä se johtuu. Saatat olla haasteellisessa elämäntilatilanteessa. Sinulla voi olla vaikeuksia ihmissuhteissa - tai tunnet itsesi yksinäiseksi, jota et haluaisi olla. Saatat voida huonosti työpaikallasi. Saatat haluta muutosta, mutta et tiedä, mihin suuntaan lähteä. Haaveesi voivat olla hukassa, etkä ehkä tiedä, mitä todella haluat.


Yhteisen työskentelymme tavoitteena on syventää itsetuntemustasi, löytää kenties piilossa olevia sinulle tärkeitä tarpeita, tunnistaa ja ymmärtää tunteita ja oppia tulkitsemaan niiden viestejä. Syvenevä itsetuntemus lisää ymmärrystä ja sitä kautta arvostusta itseä kohtaan. Kun tunnet itsesi, on helpompi tehdä ratkaisuja, jotka ovat sinun puolellasi.


Tapaamisissamme käsittelemme asioita, joita sinä tuot käsiteltäväksi. Tapaamisemme ovat luottamuksellisia ja toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.


Se mitä emme pysty kohtaamaan, etsiytyy eteemme joka tapauksessa. (John Trudell)