Olen Malla, Ihminen tavattavissa, ITT® terapeutti, perhekonstellaatio-ohjaaja, työnohjaaja ja Mindfulness (CFM® ) ohjaaja. Jokaisesta koulutuksesta olen saanut lisää ammatillisia eväitä toisen ihmisen kohtaamiseen ja samalla ne ovat vieneet minua lähemmäksi itseäni. Ennen kaikkea olen kuitenkin äiti, puoliso, tytär ja ystävä, elämän ihmettelijä.

Tieni on vienyt minut tutustumaan selviytymiskeinoihini eli niihin tapoihin toimia, joiden avulla olen uskonut saavani hyväksyntää. Olen saanut kohdata myös häpeääni, huonommuuden ja syyllisyyden tunteitani. Kaiken kaikkiaan olen oppinut ymmärtämään menneisyyteni vaikutusta siihen, kuka ja millainen olen, miksi reagoin niin kuin reagoin ja minkälaisia omat läsnäoloni esteet ovat olleet. Minulle tuttuja teemoja ovat monet haitalliset ilmiöt, kuten tuomitseva uskonnollisuus, erilaiset riippuvuudet ja vahingoittavat lähisuhteet. Olen työskennellyt myös uupumisen ja ahdistuneisuuden parissa.

Matka itseen ei aina ole välttämättä helppoa, mutta palkitsevaa se on. Sillä matkalla jokainen etenee omaa vauhtiaan omana ainutlaatuisena itsenään. Tällaisella matkalla kuljen mielelläni rinnallasi. Se, mitä haluan ja mikä on minulle tärkeää, on olla arvostavasti läsnä sinulle, oletpa minkälaisessa tilanteessa tahansa. Elämässä on aina toivoa. Olen siitä hyvä esimerkki.

Minusta on terapeuttina sanottu näin:

"Olen kokenut Mallan myötätuntoisena, huumorintajuisena ja helposti lähestyttävänä ihmisenä! Malla on hyvä kuuntelijana ja hänellä on kyky löytää punainen lanka sotkuistenkin kertomusten keskeltä. Mallan kanssa työskentely antaa rohkeutta ja eväitä käydä läpi elämän kipukohtia ja löytää niihin uusia näkökulmia."

Tässä videossa ihmettelemme minulle tärkeän ITT® terapeuttikollegan, Juutilaisen Marjon kanssa, mistä psyykkisestä toipumisesta voi olla kysymys.

https://www.youtube.com/watch?v=oEhZGLQArGA&t=33s 

Tässä taas puhumme Hellstenin Tommyn kanssa omien varjojen tunnistamisesta ja käsittelemisestä otsikolla Minun pimeä puoleni:

https://www.youtube.com/watch?v=55HQDATqg8k&t=746s